torsdag 24 juni 2010

Drar ihop sig nu

Nu börjar det verkligen dra ihop sig... tur att det är ganska långa dagar så jag hinner gör allt och att jag har en sån fantastisk familj som ställer upp!

Idag hade musikallägret uppvisning och de var SÅÅÅÅ DUKTIGA!!!! allt satt som en smäck och trots miss från personal så löste de det med bravur!!! Publikmässigt rekord var det med :)

Och i morgon är festen! Minutiöst planerande och som sagt fantastisk hjälp från familj och vänner kommer göra att festen blir kanon! Nu är allt som kan vara klart färdigt, resten fixar vi i morgon och så drar hela skiten igång efter midsommarfirandet vid havet. Hoppas bara jag inte däckar av efter allt slit... Alkoholen kommer ju gå rätt upp i skallen direkt så jag får börja försiktigt. Tur att vi grundar med ordentligt med mat :D

Håll tummarna nu för att det fina vädret håller i sig!

fredag 18 juni 2010

Kaos!

Nu börjar det närma sig... Lugnet, semestern, friden.
Om exakt en vecka fyller jag 30 och ska ha stor rosa midsommarfest. Enligt väderrapporterna ska ett stort högtryck dra in och vi ska få 27 grader varmt... Det tror jag på när jag ser det.
Jag anade inte att det skulle krävas såhär mycket förberedelser och planering! Det finns en hel del kvar att göra men allt är iaf planerat :P

Under tiden som all planering framskrider har jag ju jobbet att tänka på och planera för... Vi har mängder av läger som ska genomföras. Musikalläger, nice :)

Koreografera och lära dem sjunga, det är livet på en pinne ;) men tufft jobb... Är ju helt slut när jag slutar på dagarna. Dagen innan midsommar ska de ha uppvisning på GREASE och jag tror att det kommer bli hur bra som helst! De är jätteduktiga!

Men mitt i allt jobb och slit hittar jag mina gulkorn att hålla fast vid. Vänner som ställer upp, relationer som förbättras/fördjupas, min underbara sambo, min fantastiska hund med sin villkorslösa kärlek och förstås mycket mer... Det är ju det livet går ut på ändå "i slutet på dagen"